Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10 oktober 2023 - 9 april 2024
19:30 - 21:30

Categorieën


Een tijdje geleden heeft de Engelse auteur Francis Spufford een prachtig boek voor zowel gelovigen én voor atheïsten geschreven. Spufford was zelf lang overtuigd atheïst, maar schaamt zich nu niet voor zijn hervonden geloof. En toch wil hij juist niet de christelijke waarheid bewijzen. Veel eerder legt hij op een heel eerlijke, humorvolle en begrijpelijke manier uit, dat geloven voor hem allereerst een gevoelszaak is en dus om veel meer draait dan om het voor waar houden van bepaalde kerkelijke stellingen. Op die manier is een boek ontstaan waardoor ongelovigen beter kunnen begrijpen waarom christenen voor het geloof kiezen. Tegelijkertijd laat het gelovigen hun eigen geloof in een nieuw en verfrissend licht zien.

We komen van oktober t/m april elke tweede dinsdagavond om 19.30 uur in de Vinkenhof bij elkaar, dus op 10 oktober, 14 november, 12 december, 9 januari, 13 februari, 12 maart en 9 april.

Geïnteresseerden kunnen zich via ds.axel@pkn-noordwijk.nl opgeven. Graag voor de eerste bijeenkomst het boek tweedehands aanschaffen (op www.boekwinkeltjes.nl zijn een hoop exemplaren voor weinig geld te krijgen) én het eerste hoofdstuk lezen.