Tijdens de culinaire lichtjesavond in de Hoofdstraat zong een pop-upkoor Christmas Carols in de voortuin van het Windkrachthuis.
Om 18.00 uur kregen alle zangers zelfgemaakte soep en vers gesmeerde broodjes. Ongemerkt raakte de woonkamer helemaal vol met mensen en werd het koor een stuk groter dan van te voren gedacht. Tijdens de maaltijd werd er een kerstverhaal gelezen om al een beetje in de stemming te komen. Michiel, de dirigent liet de woonkamer een beetje verbouwen, waardoor het koor alle ruimte had en kinderen de meest prachtige kerstlantaarns konden maken.

Optreden
Om 19.30 uur volgde het eerste optreden. De buurman had een dubbeldekkerbus laten komen, waar een heerlijke kerstbeat uit schalde. In vrede en goed overleg dempte de muziek en kreeg het koor alle ruimte om te zingen.
Hark! The herald Angels, Once in Royal Davids City…tot de Calypso Carol klonken de liederen meerstemmig en genoten de omstanders zichtbaar. De culinaire bijdrage bestond uit een lekker kerstkoekje voor het winkelend publiek.
Na afloop van het tweede optreden werden mensen uitgenodigd één van de kerstvieringen bij te wonen in de kerken in Noordwijk.

Complimenten van de kerstman
Met een warm hart gingen de zangers het huis weer in om elkaar te ontmoeten. Tenslotte kwam ook nog de kerstman met zijn assistente langs en sprak ons met liefdevolle woorden toe. Hij zei: Het is heel goed dat jullie hier in de Hoofdstraat zijn. Ik ondersteun het van harte wat jullie doen. Ga zo door! Na deze mooie woorden trakteerden wij hem natuurlijk op een mooie Christmas Carol.