Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 1 december 2023
20:00 - 22:00

Categorieën


“Wie bier drinkt, slaapt goed en lang. Wie goed en lang slaapt, zondigt niet. Wie niet zondigt, komt in de hemel. Daarom, broeders en zusters, laat ons bier drinken!” – Maarten Luther

Het moet in en om de kerk niet altijd alleen over bloedserieuze onderwerpen gaan en een avond is ook geslaagd als hij gewoon leuk was. Bij Windkracht weten wij: Bij gezellige activiteiten kan de zin van het leven zomaar vanzelf op tafel komen. De tijd waarin wij ons op de geboorte van het Christuskind verheugen, is voor zo’n avond perfect! Daarom combineren wij op vrijdagavond 1 december vanaf 20 uur twee erg leuke en gezellige bezigheden. Samen heerlijk ambachtelijk Duits speciaalbier (of iets anders, niet-alcoholischs) drinken en met professionele begeleiding advents- en kerstliederen zingen!

Kom langs op de gezellige zolder in de Vinkenhof en neem ook je partner en buurman mee – van harte welkom! Entree is gratis, wel vragen wij een vrijwillige extree bij de uitgang. Een opgave is niet nodig, maar mocht u vragen over deze avond hebben, dan kunt u terecht bij ds. Axel.