Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 9 december 2022 - 23 december 2022
20:00 - 21:30

Locatie
De Vinkenhof

Categorieën


Vrijdag 9 december én vrijdag 23 december vanaf 20 uur in de Vinkenhof, Achterzeeweg 1: Beer (&Voetbal) & Carols!

“Wie bier drinkt, slaapt goed en lang.

Wie goed en lang slaapt, zondigt niet.

Wie niet zondigt, komt in de hemel.

Daarom, broeders en zusters, laat ons bier drinken!”

Maarten Luther

Bij Windkracht3pt0 geloven wij dat het in en om de kerk niet altijd alleen over bloedserieuze onderwerpen moet gaan en dat een avond ook geslaagd is als hij gewoon leuk en gezellig is geweest. Wij vertrouwen erop dat dan de zin van het leven vanzelf op tafel komt. En een betere tijd dan de tijd van Advent lijkt ons voor zo’n avond niet te bedenken, tenslotte kijken wij dan vol vreugde en verwachting uit naar de geboorte van het Christuskind!

Daarom combineren wij op vrijdagavond 9 december vanaf 20 uur twee erg leuke en gezellige bezigheden. Samen heerlijk ambachtelijk Duits speciaalbier (of iets anders, niet-alcoholischs) drinken en met professionele begeleiding advents- en kerstliederen zingen!

En voor wie nou denkt: “Ja, maar, die avond ga ik liever voetbal kijken”, hebben wij heel spontaan bedacht, dat wij het kwartfinale Nederland – Argentinië er gewoon bijhalen en op een groot scherm vertonen. Bier past daar uiteraard uitstekend bij, en misschien het e.e.a. advents- en kerstlied in de pauze of na afloop ook!

Twee weken later, op vrijdag 23 december gaat dan het oorspronkelijke plan van Beer&Carols op dezelfde plek en tijdstip alsnog door.

Kom dus op een of beter nog op allebeide vrijdagavonden langs op de gezellige zolder in de Vinkenhof en neem ook je partner en buurman mee – van harte welkom! Entree is gratis, wel vragen wij een vrijwillige extree bij de uitgang, naar mate wat jou de avond (en het bier) waard was.

De opbrengsten van de avond zullen wij voor 100% doneren aan het Slachtofferfonds arbeiders World Cup Qatar van het Pravasi Nepali Coordination Committee (PNCC) en Human Rights Watch.

Een opgave is niet nodig, maar mocht u vragen over deze avond hebben, dan kunt u terecht bij ds. Axel Wicke, ds.axel@pkn-noordwijk.nl of 06-16395486.