Het is nog maar een paar dagen na het Inspiratie Festival en de regen en wind laten aan alle kanten merken dat het herfst is. Wat een geluk dat afgelopen zaterdag  de zon voluit scheen en er allerlei activiteiten in de tuin van het Windkrachthuis konden plaatsvinden. Samen met Windkracht Jong was er een afwisselend programma met buiten een blotevoetenpad, stenen stippelen en dromenvangers maken. In de woonkamer was er kunst van Margreeth Hoek, die enthousiast vertelde over het ontstaansproces van een kunstwerk. Aan de stamtafel hield Isabelle Groenestede kinderen bezig met het maken van kunst met voedsel. Volwassenen kregen uitleg over gezonde voeding. In de studeerkamer maakten mensen kennis met koffiedik kijken met hulp van de evangelisten.
De kerkzaal was de plek van het indrukwekkende klankschalen concert door Yvonne Duin- Heruer en onder bezielende leiding van Joshua kon je kennis maken met de kracht van de Haka.

Het festival werd afgesloten met een zegen onder een groot en kleurrijk parachutedoek. Dankbaar voor de enorme inzet van de vele vrijwilligers is het seizoen voor WindkrachtJong en Windkracht 3pt0 van start gegaan. Wij hopen je snel terug te zien bij onze activiteiten!