De zomer gebruiken veel mensen om tijd te nemen om te genieten van een prachtige omgeving, gezellige mensen, familie,een goed boek, een must-see-film. Wij vinden het het leuk als je met ons wilt delen wat jouw ultieme zomergevoel is.

Voor mij vind ik het ultieme zomergevoel van dit jaar in deze foto, een dromerig paadje, waarvan ik geen idee heb waar het naar toe gaat.

Stuur je foto, met of zonder tekst, via de reactiemogelijkheid onder dit blog, of mail ons: windkracht3pt0@gmail.com Groetjes namens de werkgroep, Janneke

Via facebook kwamen al wat reacties binnen:
Maria Müller: Voor mij is zomergevoel wandelen op de heide en kijken naar de herder und zijn schapen.

Sybrand van Dijk: lange avonden buiten en dat je dan denkt, om half eén: zal ik nou naar bed gaan, of nog een rosé opentrekken…? En dat je dan voor het laatste kiest. Waar je dan de volgende morgen weer spijt van hebt, hihi
Vind ik niet meer leuk · Beantwoorden · 1 · 23 uur

Danielle Slofstra:
zomergevoel1

Gerard van der Duin: Een mooie uitnodigende foto.

Caroline Nicolette: tijdens mijn reis door Bhutan en mijn tekst erbij je mag zelf de slingers ophangen voor een mooi leven
zomergevoel2

Helga van der Niet: Heerlijk op mijn ligbedje in de zon met een goed boek erbij, geen telefoon, geen gehaast, niets moeten, gewoon heerlijk genieten van de rust!